Кой модел дамска риза е точния за мен?

women shirtsПродължителното обикаляне по разнообразието от магазини Ви е омръзнало ? Нуждаете се от чисто нова женска риза и не сте в състояние да си закупите вид, добър за Вашата личност? А това са различни ползотворни съвета по какъв начин да извършите точния избор.

Съчетаване с панталони: в този случай разполагате с няколко различни варианта следвайки вида на панталоните. В случай, че панталона е тесен, вид клин или пък тип цигара ризата също така е нужно да е впита или стегната като модел.

В този случай е възможно да е разнообразена с интересен аксесоар ако дадената риза е по-семпла и така също да допринесете и акцент в дрехите си. Ако панталоните са широки като модел просто ползвайте по-голяма ризка. Даденото комбиниране е подходящо за дами с по-големи мерки.

Комбинация на пола с ризка: Поради доста различните модели на пола щем не щем нужно е да съобразим и ризката с тях. Главното правило в конкретния случай/ също и за панталоните/ важи и тук – приличен, втален модел пола плюс същия вид риза. Пола тип молив и прилепнали поли е нужно да се съчетаят именно с ризка по тялото да не стане асинхрон в пълната визия. За цветовете няма от какво реално толкова да се притеснявате – черна поличка до коляно може да се съчетае на практика с абсолютно всеки цвят дамска риза. В последно време желани са леко цикламените багри като и отделните нюанси на бордо цвят. В случай, че не Ви се рискува подберете класическият вариант – бяла риза и черна пола.

Женската ризка се вписва също правилно в съчетание и с костюмче от два компонента – комбинация от жакет и пола или панталон. Много жени го харесват като ежедневен офисен костюм най-вече заради всекидневни срещи с клиенти или партньори.

Друг приятен номер, който може да се приложи е използването на допълнителни принадлежности. Една прекрасна брошка, шал или пък дори по дискретно колие е в състояние да разчупи Вашият Изглед ако сте с да кажем риза с един цвят.

Не ви е нужно да имате доста багри ризи в случая, а само точният аксесоар. Ако моделът е по-свободен съвсем спокойно сложете брошка или съвсем друг накит с нескъпоценен камък например. На по-втален вид използвайте многоцветни шалове за да придадете нужното внимание именно над разгръщащия дизайна спомагателен елемент. По този начин с няколко различни цвята ризи и няколко хубаво избрани аксесоара сте в състояние да направите бая варианти без да се влагат много пари. Важна препоръка – опитвайте. Не си поставяйте сами норми на външния вид. Хората около вас ще отбележат опита Ви и ще бъдете оценени подобаващо.

Посетете ни: дамски спортни екипи на ниски цени