Как да си закупите точния селфи стик?

selfie stickИма 3 основни вида селфи стикове (пръчки за селфи):

Стик за селфи с bluetooth вариант. Тази пръчка може да се използва с iPhone или Android. Има малък на дръжката бутон, чрез който е възможно да се направи селфи.

Пръчка, свързана с жака за слушалки на умното устройство. И тук също така е на разположение бутонче, което можете спокойно да използвате, за да стане снимката.

Селфи пръчка без присъствието на реална функция за дистанционно задействане. Малка част от точно тези устройства се дават с Дистанционно с bluetooth връзка.

Съветвам ви да не позлвате пръчка за селфи, която не разполага с бутонче за задействане, понеже трябва да позлвате таймера на вашия фотоапарат, за да се направи добра снимка. възможно е това дистанционно да се изгуби, а и трудно се използва докато придържате стика.

Най-хубавият избор в този случай са тези с Възможност bluetooth, особено ако желаете да се снимате от още по-голямо разстояние без да държите стика, примерно като го подпрете до някоя стена.

Истинският проблем е, че може да бъде прекалено сложно да комбинирате смартфона си с Устройството с bluetooth, а това е много срещан проблем на клиентите. И не само това, но не трябва да забравяте да презареждате акумулаторната батерия на стика, като ползвате кабел с USB.

Аз самия ще избера селфи стик, който разполага с кабел за слушалки, понеже при самия него няма затруднения по отношение на съвместимост и зареждане. Зарядът които идва от кабела за слушалки, позволява на ползвателя да използва бутончето. Макар че този вариант не е сред най-модерните, е много добро. А и също така няма да ви създаде проблеми и да бъдете наказани в Южна Корея. Плюс това точно тези селфи стикове са значително по-евтина опция в сравнение с тези с Bluetooth опция.