Какво точно се крие зад думата SEO

seo serviceНякаква случайна магична дума, която всички използват, в опит google да ги позиционира на главни места? И това. Но на практика зад тези 3 букви има не малък комплекс от реазлични дейности, които имат за цел да подобрят цялостната структура на сайта, да го направят безпроблемно видим за търсачките по повечето използвани ключови словосъчетания, да повишат неговия ранг.

Всичко това води до завишен трафик от посетители, като биха имали желание за действие и въпросът е дали те ще изберат вашият сайт или вашите съперници.

Кой ще е възможно да ви предостави необходимото SEO

На теория всеки един от нас – даже годеника ви или съседът ви, които много ги разбират тия работи. Но ако точно след тяхната намеса липсва резултат, заповядайте на Theseo.bg и ще разберете, защо точно не са се справили както трябва.

SEO оптимизирането е голяма дейност, за чийто успех вземат участие различни висококвалифицирани seo специалисти. Извършва се от специализирани в сферата организации. Дори seo оптимизаторите, работещи сами, прибягват до експертните услуги на партньори. Работата – на практика – е много трудна за сам човек.

Не е ли по-добре за вас да използвате рекламна кампания

Даже не скъпата на реклама на края акумулира с времето голям финансов разход. SEO също не е без пари, но все пак между тях определено има значителни различия.

В момента, в който вашата реклама изтече, спира трафикът, генериран от нея. Даже докато го имате, въпросният поток не прави кой знае какви продажби, тъй като на рекламите често натискат скучаещи, любопитни, разсеяни, както и напълно случайни посетители и те нямат желание за действие или покупка.

SEO оптимизирането изгражда качествено уеб сайта, издига го на първите позиции в google и от там идват най-вече хора, готови да купят, но се колебаят от кого. Когато надникнат в уеб сайта ви, и ако той е достатъчно добър, те ще се спрат на вас. По-високото класиране в търсените резултати на Google дава много по-високи шансове за продаване.

Приключването на сео оптимизиране на сайт не води след себе си до автоматична загуба на хубавото класиране. Това ще стане, ако конкурентите успеят да се оптимизират по-добре от вашият уебсайт.