Гранд Каньон София – Нов начин на живот

luxury apartments

Гранд Каньон е най-новият и първи по рода си план в България на Гаранти Коза – главен интернационален инвеститор с голям опит в строителния сектор. Учредена още през 1948 г.. в Анкара, Турция, в наши дни компанията е безсъмнено една от най- почитаните и желани в строителния сектор, като в Турция, така и Русия, Дубай, Япония.

Гаранти Коза разполага с над 200 реализирани проекта, като част са: – 1-вата линия на метрото в Град истанбул, Най-мащабния Форд завод „ Отосан” разположен на площ един милион м2, АККОЗА – Проект за жилища, наброяващ 7 000 апартамента, Коза Парк – Проект на огромното изкуствено езеро, заобиколено от 4 жилищни сгради и над 2.5к апартамента

Локализиран в един от най – бързо еволюиращите се квартали в столицата на България, Младост 3, Гранд Каньон предоставя несъмнено всичко от което може да се интересува едно настоящо семейство. В близост до главни пътни участъци, офис локации и прекрасна гледка към една от най- красивите български планини – Витоша, като и лесния достъп до Метрото, с помощта на топла връзка са само малка част от комуникативността и характеристиките на района, също и комфорт, който комплексът ще предложи на своите обитатели.

Гранд Каньон В столицата ще се състои от 3 жилищни сгради, носещи имената на най-известните планини в България – Витоша, Пирин, Рила, разположени върху 32 000 кв. метра, голям търговски център (алейно разположени магазини, елитни ресторанти и заведения) и паркинг под земята с над хиляда паркинг места, до които абсолютно всеки живущ в комплекса ще има лесна топла връзка. Следвайки една от скорошни тенденции в строителството, архитектът на Гранд Каньон – Джон Жерде, проектира уникално единство между ландшафтен дизайн и модерна архитектурна линия.

Професионално планираното пространство, предоставя персоналното спокойствие на живущите в Гранд Каньон, като едновременно с това им предлага важните за всеки един модерен човек условия локализирани на едно пространство. Вземайки предвид заетия живот на модерния човек, Гранд Каньон съчетава необходимите забавления в града с неописуемия чар на огромния дял зелени площи, заобикалящи комплекса.

Строителството обхваща 765 апартамента, разположени на разгъната застроена площ от около 138 000 кв. метра. Рила Резидънс ще бъде 30 етажна сграда, която впечатлява с уникална модулна архитектура. До 17-тия етаж в самата сграда ще се помещава 5 звезден хотел – безспорно един от най-популярните световни брандове, а от 18 до 30 етаж ще са поставени ВИП резиденции. Комплекса ще разполага и с офтеомологична клиника (1 200 кв.м.) – 2та по големина на Балканския полуостров. По аналог на най-модерната и голяма такава, намираща се в Истанбул. На разположение на живущите в Гранд Каньон ще бъдат предоставени плувен басейн, wellness и фитнес център.

Натиснете тук: http://www.grandkanyon.com/estate